Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Zoeken

EuroParcs Aan De Maas

Voor wie een vakantie zoekt met een prachtig panoramabeeld over ‘groot water’, veilig zwemwater, veel vormen van waterrecreatie en de mogelijkheid om zowel te varen als met een boot aan te meren: ga naar EuroParcs aan de Maas nabij Kerkdriel. Zelfs bij slecht weer biedt dit vakantiepark waterbeleving dankzij het binnenzwembad dat zo ongeveer naast het resort is gelegen. Een soort van bonus bij deze al grootse vakantiebeleving is de 9-holesgolfbaan die ook direct naast het vakantiepark is gesitueerd.

EuroParcs aan de Maas ligt verder midden in het Rivierenland, vlakbij mooie natuurgebieden zoals het Kloosterwiel en Kil van Hurwenen. Verder ligt het sfeervolle Zaltbommel vlakbij en De Efteling en Den Bosch op slechts een half uur rijden.

Informatiepakket

Ontdek de faciliteiten op EuroParcs Aan De Maas

Een nieuw hoofdgebouw met een receptie en een groots zandstrand, aangevuld met speeltoestellen op en bij het water geven EuroParcs aan de Maas nog meer cachet. Ook zijn er diverse speeltuinen voor de kinderen. Direct naast het resort ligt een 9-holes golfbaan en op korte loopafstand een binnenzwembad.

Foto's