Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Zoeken

EuroParcs Hoge Kempen

EuroParcs Hoge Kempen ligt in Zutendaal aan de grens van Nationaal Park De Hoge Kempen, niet ver van de grens met Nederlands Limburg en vlakbij Genk. Deze stad maakt de vakantiebeleving compleet, want het vakantiepark is daarmee meer dan alleen een mooie uitvalsbasis om de bijzondere natuur te leren kennen. Genk is namelijk een toonaangevende stad in België waarin van alles is te doen.

Maar het vakantiepark heeft vooral een magneetfunctie door die bijzondere natuur. Met een fraai fietspad door De Mechelse Heide, met een iconische houten brug van maar liefst 294 meter lang. Met waterdamp die opstijgt vanuit de vennen of de mysterieuze diepte van de Papendaalheide waar overigens ook volop waterrecreatie mogelijk is. Met majestueuze vergezichten vanaf de heuvels of duintoppen. En met ongekende dieptes in de vele voormalige mijnschachten die het respect voor deze regio alleen maar vergroten.

Nationaal Park De Hoge Kempen is waarschijnlijk ook het enige natuurpark in ieder geval Europa waarvan de ingangen zijn of worden opgeluisterd met een attractie of bezienswaardigheid. Dat geeft niet alleen het belang aan dat aan het natuurgebied wordt gegeven, maar is ook een venster op uw vakantiebeleving en als investeerder op toekomstige huurinkomsten.

Informatiepakket

Ontdek de faciliteiten op EuroParcs Hoge Kempen

EuroParcs Hoge Kempen biedt nu al volop comfort. Het heeft nu al een eigen restaurant annex pannenkoekenhuis met een mooi terras en een grote speeltuin, terwijl gasten gratis gebruik mogen maken van een buitenzwembad van 60 meter lengte aan de overkant van de weg. EuroParcs gaat dit faciliteitenniveau verder opwaarderen.

Foto's