Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Zoeken

EuroParcs De Utrechtse Heuvelrug

EuroParcs De Utrechtse Heuvelrug is gelegen in Maarn, direct aan de bosrijke heuvels van De Utrechtse Heuvelrug en op loopafstand van de waterplas Bosbad Henschotermeer waar het ’s zomers heerlijk toeven en zwemmen is. In de directe omgeving van het vakantiepark kunnen wandelaars en fietsers bovendien de uitdaging aangaan om de Zonheuvel, de Maarnse Berg,  de Sint-Helenaheuvel en de Doornse Kaap te beklimmen. Andere blikvanger is het zwerfsteneneiland in Zanderij Maarn: een zandafgraving ten westen van de Maarnse Berg. Wie een garantie wil hebben om dieren te zien kan met het gezin naar Ouwehands Dierenpark in Rhenen gaan, dat ligt op 25 minuten rijafstand. Of kies voor Amersfoort met zijn dierentuin en monumentale centrum.

Maar de omgeving van EuroParcs De Utrechtse Heuvelrug is niet alleen inspirerend door het gevarieerde landschap. In een straal van maximaal tien minuten rijden om het vakantiepark zijn ook diverse kastelen te bewonderen of landhuizen die vroeger een kasteel waren. Bij Woudenberg staat verder de zeventien meter hoge Pyramide van Austerlitz die in 1804 door soldaten van Napoleon werd gemaakt, met op de top een stenen obelisk uit 1894.

Verder, voor wie wil winkelen is naast Amersfoort uiteraard Utrecht the place to be. Beide steden liggen op ongeveer twintig minuten rijden van het vakantiepark.

Informatiepakket

Ontdek de faciliteiten op EuroParcs De Utrechtse Heuvelrug

Op EuroParcs De Utrechtse Heuvelrug wordt momenteel een binnenzwembad gebouwd. Buitenzwemplezier is in de directe omgeving al voorhanden in de vorm van het Bosbad Henschotermeer. Een hoofdgebouw met uitgebreide horeca, sport- en speelvelden en een speeltuin maken het faciliteitenaanbod compleet.

Foto's