Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Zoeken

EuroParcs Poort van Zeeland

EuroParcs Poort van Zeeland is gelegen aan het Haringvliet en bij Hellevoetsluis: een monumentale vestingstad met onder meer het beroemde droogdok Jan Blanken, het laatste lichtschip van Nederland en het fraaie Admiraliteitsgebouw. Bovendien heeft Hellevoetsluis een gezellig centrum met sfeervolle horeca én biedt de directe omgeving nog veel meer diversiteit. Er is in de afgelopen jaren veel geïnvesteerd in recreatiemogelijkheden waardoor er nu een fraai strand en boulevard ligt met direct daarachter een duingebied en het Quackjeswater dat het soortenrijkste natuurgebied is van heel West-Europa.

EuroParcs Poort van Zeeland biedt door de ligging aan het Haringvliet de ‘strand-zon-groot water-beleving’. Daarnaast is het een ideale uitvalsbasis om Zeeland met zijn Deltawerken, fraaie stranden en natuurlijk de Oosterschelde met de zeehonden. Tegelijkertijd ligt Rotterdam met zijn bruisende centrum op nog geen kwartier rijden!

Informatiepakket

Ontdek de faciliteiten op EuroParcs Poort van Zeeland

De blikvanger op EuroParcs Poort van Zeeland is het Adventuredome. Dat herbergt een groot indoor speelparadijs voor kinderen en een lasergameruimte, escape room, glow-in-the-dark midgetgolf en horeca voor jong en ouder.  Daarnaast heeft het vakantiepark ook een groot buitenspeelterrein met onder andere een piratenschip.

Foto's