Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Zoeken

EuroParcs Zuiderzee

EuroParcs Zuiderzee in Biddinghuizen is qua oppervlakte één van de grootste vakantieparken van Nederland. Dat vertaalt zich naar de grootte van de kavels: u bent verzekerd van heel veel privacy! En niet alleen in en bij de vakantiewoningen zelf, maar ook als u het Veluwemeer op zoekt: dit vakantiepark herbergt een privéstrand van een kilometer lengte. Ook kunt u dankzij de jachthaven met een boot aan- en afmeren op het park. En om de A-locatie te onderstrepen:  EuroParcs Zuiderzee ligt slechts op iets meer dan tien minuten rijden van de Veluwe.

Daarnaast is attractie Walibi Holland, beroemd om zijn achtbanen, schuin tegenover het resort gelegen. Dorhout Mees, befaamd niet alleen als golfbaan maar ook als kleiduivenschietbaan, ligt op vijf minuten rijden en het Dolfinarium op maar tien minuten rijafstand.   

Qua stedelijke voorzieningen bent u niet alleen in een kwartier in Harderwijk maar ook in het centrum van Kampen en Elburg. Verder liggen Zwolle en Lelystad op een half uur rijden met de auto.

Informatiepakket

Ontdek de faciliteiten op EuroParcs Zuiderzee

EuroParcs Zuiderzee biedt door de omvang van het vakantiepark veel buitenplezier. Denk hierbij niet alleen aan het één kilometer lange zandstrand of het Veluwemeer dat door zijn geringe diepgang ideaal zwemwater is, maar ook aan de vele buitenspeelterreinen. Die zijn ingericht voor de kinderen om er te spelen of om allerlei balspelen te beoefenen. Blikvanger op het vakantiepark is verder het hoofdgebouw met naast een restaurant en een grootse recreatieruimte ook een luxe snackbar, een ijssalon, een binnenzwembad met whirlpool en glijbaan, een bowlingbaan en een indoor speelparadijs.

Foto's

Foto's Resort Zuiderzee
Foto's Resort Zuiderzee
Foto's Resort Zuiderzee
Foto's Resort Zuiderzee