Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Zoeken

EuroParcs Molengroet

EuroParcs Molengroet is gelegen aan een groot recreatiegebied, het Geestmerambacht, tussen Schagen en Alkmaar. Dit natuurgebied staat bekend om zijn zwemwater, stranden, ligweiden en loofbos. Tegelijkertijd liggen de Noord-Hollandse duinen, het strand, de zee en blikvangers als het sfeervolle Schoorlse centrum, de Klimduin van Schoorl en het pittoreske centrum van Bergen op slechts vijf tot tien minuten rijden!

Heel ander vertier ligt ook vlakbij: De Holle Bolle Boom nabij Dirkshorn met zijn overdekte speelparadijs en spetterbad in de buitenlucht, dierentuin Van Blanckendaellpark in Tuitjenhorn en de overdekte sport- en spelwereld SkagaVenture in Schagen met zijn 350 meter lange kartbaan, trampolinepark van duizend vierkante meer, Virtual Reality Rooms en indoor speelparadijs.

Zowel Schagen als Alkmaar met hun sfeervolle centrum ligt slechts op tien minuten rijden van het park. De steeds bekender wordende dierentuin Landgoed Hoenderdaell met zijn leeuwen en tijgers is op twintig minuten rijafstand gesitueerd.

Informatiepakket

Ontdek de faciliteiten op EuroParcs Molengroet

Een grote waterplas om de hoek én een verwarmd buitenzwembad: EuroParcs Molengroet biedt veel waterbeleving, ook qua vismogelijkheden. Verder zijn er sport- en speelvelden voor jong en ouder, zijn er jeu-de-boulesbanen en voor de jongeren onder ons speeltuinen en een air-trampoline. EuroParcs Molengroet beschikt verder over een fraai restaurant alsmede een loungeruimte, luxueuze snackbar en bruin café.

Foto's