Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Zoeken

EuroParcs Zilverstrand

EuroParcs De Kempen bevindt zich nabij Mol en daarmee in het hart van De Lage Kempen. Dit natuurgebied staat al als mooi bekend door zijn wisselende landschap van meren, vennen, heiden, loof- en naaldbos en de vele verschillende soorten dieren die er leven. Maar de directe omgeving van het vakantiepark is nog eens extra bijzonder doordat het grenst aan het Zilvermeer. Niet alleen is dit meer van zeer goede waterkwaliteit door het natuurlijke reinigingssysteem, maar de recreatieplas biedt ook volop mogelijkheden om naast het zwemmen ook te duiken, zeilen of andere waterrecreatie vormen te beoefenen. Aan de walkant zijn er ook volop sport- en ontspanningsmogelijkheden: er zijn sportvelden aangelegd en klim-, klauter en survivaltrajecten. 

Het vakantiepark bevindt zich bovendien niet ver van Antwerpen met zijn aansprekende winkelbestand en bruisende nachtleven. Verder ligt Bobbejaanland, dat gekenmerkt wordt door meerdere achtbanen en waterattracties, op minder dan een half uur rijden.

Informatiepakket

Ontdek de faciliteiten op EuroParcs Zilverstrand

EuroParcs Zilverstrand weerspiegelt de veelzijdige omgeving in zijn faciliteitenniveau: van een binnenzwembad met een glijbaan, Turks stoombad en whirlpool tot een zwemvijver met een wit zandstrand en van uitgebreide horeca met restaurant, een luxueuze snackbar en sfeervol café tot een indoor speelparadijs én buitenspeelfaciliteiten!

Foto's