Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Zoeken

EuroParcs Schoneveld

Maar liefst vier kilometer aan breed strand plus een heerlijke zee om in te zwemmen en te spetteren. Dat is de achtergrond van EuroParcs Schoneveld dat direct aan strand en zee ligt. Dit vakantiepark bij Breskens biedt het ultieme vakantiegevoel, waarbij er nog meer is dan alleen strand en zee. Je kunt de geheimen van de zee ontdekken in de Verdonken Zwarte Polder, een slikken en schorrengebied met een open verbinding naar zee. Verder lenen het Bos van Erasmus, de achterliggende Knokkertpolder en natuurgebied De Blikken zich voor mooie wandelingen.

Breskens zelf heeft een gezellig centrum en enkele bezienswaardigheden zoals het Visserijmuseum en de oudste gietijzeren vuurtoren van Nederland. Verder ligt bij Breskens aan de andere kant van de Westerschelde Vlissingen en een leuk vakantie-uitje is dan ook om bij Breskens de veerboot te nemen naar de overkant en een dagje te genieten van het sfeervolle Vlissingen. Daarnaast ligt Brugge, volgens velen de mooiste stad van Europa, op veertig minuten rijden.  De bekende Belgische kustplaats Knokke met zijn vele vertier is op en half uur rijden gelegen.

Informatiepakket

Ontdek de faciliteiten op EuroParcs Schoneveld

EuroParcs Schoneveld biedt zelf ook waterbeleving in de vorm van een binnenzwembad. Ook verder biedt dit vakantiepark veel vertier en ontspanning dankzij de bowlingbaan, de jeu-de-boules baan en de wellnessfaciliteiten zoals de infraroodsauna, ‘gewone’ sauna, zonnebanken en relaxbanken. Voor kinderen is er dankzij de vele speelvelden, de speeltuinen en de air-trampoline ook genoeg te doen. Jong en ouder komt samen in het hoofdgebouw waar de receptie, uitgebreide horeca (restaurant, luxueuze snackbar, loungeruimte en bruin café) en een minimarkt in gevestigd zijn.

Foto's