Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Zoeken

EuroParcs De Biesbosch

EuroParcs De Biesbosch ligt op het Eiland van Dordrecht, op een kleine tien minuten rijden van deze Hollandse stad en direct gelegen aan het waterknooppunt Dordtse Kil en Hollands Diep. Waterbeleving is dan ook onlosmakelijk verbonden aan EuroParcs De Biesbosch: u kunt met een boot in de jachthaven bij het vakantiepark aanmeren. Natuurbeleving schrijf je echter op dit vakantiepark ook met hoofdletters: EuroParcs De Biesbosch ligt recht tegenover de Hollandse Biesbosch!

Vanuit het vakantiepark bent u niet alleen zo in Dordrecht: Rotterdam ligt op iets meer dan twintig minuten rijafstand en Breda op een klein half uur. Ook is De Efteling op slechts dertig kilometer afstand van het vakantiepark gesitueerd. Andere uitgaanstips zijn GoKart en Skischool Drechtsteden in Dordrecht, Klimpark Fun Forest Rotterdam, Diergaarde Blijdorp, de molens van de Kinderdijk en Glowgolf & Escape Room Capelle aan den IJssel.

Informatiepakket

Ontdek de faciliteiten op EuroParcs De Biesbosch

EuroParcs De Biesbosch heeft een rijk faciliteitenniveau: niet alleen herbergt het een binnen- en buitenzwembad, maar ook een beautycentrum, sauna’s, een indoor speelparadijs, een multifunctionele sportbaan, een dierenweide en een grote buitenspeeltuin. Het vakantiepark heeft verder een heus dorpsplein met uitzicht op de jachthaven. Aan dat dorpsplein ligt het hoofdgebouw met een restaurant, een loungeruimte, een terras, een luxe snackbar en een bruin café.

Foto's