Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Zoeken

EuroParcs De Achterhoek

EuroParcs De Achterhoek ligt bij Lochem, aan de Lochemse Berg en de Kale Berg wat betekent dat je mooie fiets-, mountain- en wandeltochten in de directe omgeving kunt maken. Na alle deze ontspannende inspanningen is het genieten in het sfeervolle historische centrum van Lochem met zijn vele winkels en horeca. Maar de Achterhoek staat vooral bekend om zijn coulisselandschap, het halfopen landschap met doorkijkjes op onder meer de vele kastelen. Daar zijn er veel van op korte afstand van het vakantiepark en u kunt de belangrijkste zien door de befaamde Kastelenroute te fietsen.

Er is ook genoeg ander vertier in de omgeving: het klimbos Achterhoek in Ruurlo, Belevingspark Cactus Oase en het grootse speel- en belevingspark Hof van Eckberge in Eibergen dat een lasergamejungle, klauterobjecten, minidierentuin en zoutwateraquara herbergt. Een andere aanrader is het doolhof van Ruurlo dat vele honderden jaren oud is en Erve Brooks in Gerselaar dat voor kinderen met al zijn spelobstakels een feest voor de jeugd is.

Informatiepakket

Ontdek de faciliteiten op EuroParcs De Achterhoek

EuroParcs De Achterhoek staat ook voor rijkdom in het faciliteitenniveau. Met een binnenzwembad met separaat kleuter- en peuterbad en met een zwemvijver met zandstrand. Met een indoor speelparadijs, tennisbaan, midgetgolfbaan, speeltuinen en aparte speeltoestellen. En met interactieve speelvelden voor balspelen en een dorpsplein met uitgebreide horeca. Vakantiebeleving ten top kortom!

Foto's