Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Zoeken

EuroParcs Limburg

EuroParcs Limburg is gesitueerd in Susteren, op het smalste deel van Limburg. Dat verklaart al deels de aantrekkingskracht van het vakantiepark: u bent in tien minuten met de auto zowel in Duitsland en België. Zodat u bijvoorbeeld zonder ver te hoeven rijden het graf van Karel de Grote in de Dom van Aken kan bezichtigen of kan shoppen in outletcentrum van Maasmechelen. Waarbij u in het laatste geval profiteert van prijzen voor A-merken die veel lager liggen dan reguliere tarieven. 

Vanuit het vakantiepark kost het slechts twintig minuten met de auto om de Zuid-Limburgse heuvels en Maastricht te bereiken, maar u bent ook zo in attractiepark Sevenum in Noord-Limburg met zijn draaiende achtbaan en wildwaterbaan!

Informatiepakket

Ontdek de faciliteiten op EuroParcs Limburg

Het rijke voorzieningenniveau op EuroParcs Limburg wordt ten eerste ingekleurd door een dorpsplein met allerlei horeca: een restaurant met terras, een lougeruimte, een luxe snackbar, een ijssalon en een bruin café. Daarnaast kent het vakantiepark een zwemvijver met zandstrand en grote glijbanen en een binnenzwembad met een separaat peuterbad, een sauna en andere wellnessvoorzieningen. Ook is er een grote buitenspeeltuin en een nieuw indoor speelparadijs met innovatieve interactieve spelen. Denk hierbij aan interactieve vloerspelen, een interactieve trampoline en een interactieve klimmuur.

Foto's