Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Zoeken

EuroParcs Bad Hoophuizen

EuroParcs Bad Hoophuizen biedt het beste van bos- en waterbeleving: het is gelegen op enkele kilometers van de Veluwe en ligt direct aan het Veluwemeer. Dat randmeer is door de geringe diepte niet alleen veilig zwemwater, maar ook uitermate geschikt om er te leren surfen of zeilen.

Daarnaast ligt het vakantiepark op luttele minuten rijafstand van Harderwijk en op een kleine tien minuten van het sfeervolle Elburg. EuroParcs Bad Hoophuizen is ook om andere redenen een favoriete gezinsbestemming: de ligging bij Harderwijk maakt ook dat het resort dichtbij het Dolfinarium is gesitueerd. Ook attractiepark Walibi Holland, beroemd om zijn achtbanen, is met de auto slechts tien minuten rijden vanaf het vakantiepark. Verder ligt bij Walibi Holland ook Dorhout Mees dat een 18-holes golfbaan heeft en een kleiduivenschietbaan.

Informatiepakket

Ontdek de faciliteiten op EuroParcs Bad Hoophuizen

De basis is het zandstrand met aangrenzend het kabbelende, ideale zwemwater, de verdere uitbouw van deze vakantiebeleving pur sang op EuroParcs Bad Hoophuizen zit hem in de jachthaven, de surfschool en het binnenzwembad met bubbelbad. Een vissteiger, de horeca met panoramaview over het Veluwemeer, een multifunctioneel sportveld, meerdere speeltuinen, een indoor speelparadijs, een minimarkt en  een wellnesscenter met een Finse sauna, stoombad en solarium kleuren dit hoogstaande vakantiepark verder in.

Foto's