Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Zoeken

EuroParcs Brunssummerheide

EuroParcs Brunssummerheide ligt op één van de hoogste punten van Brunssum met een prachtig panoramabeeld op de beboste Limburgse heuvels en de bijzondere Brunsssummerheide. Die is uniek door zijn afwisseling van heide en vennen waar amfibieën leven die elders in Nederland niet voorkomen. Het vakantiepark heeft echter nog een bijzonder landschapskenmerk: natuurbad De Zeekoelen dat ruim tien meter lager ligt dan het hoogste punt van het vakantiepark. Deze plek geeft volop verkoeling op hete zomerdagen, maar in de omgeving is ook genoeg te doen. Denk aan Avonturenpark Valdeludo in Echt, Gaia Zoo in Kerkrade, het Klimbos in Brunssum, Subtropisch Zwemparadijs Mosaqa in Gulpen, Ivy Climbing in Sittard, het Blotevoetenpark in Brunssum, Recreatiebos Steinerbos in Stein en natuurlijk voor stedelijk vertier Maastricht en Aken.

De omgeving biedt ook veel historie en cultuur, te zien in onder meer in Kasteel Hoensbroek, Wereldtuinen Mondo Verde en de historische treinen van de Zuid-Limburgse Stoomtrein Maatschappij.

Informatiepakket

Ontdek de faciliteiten op EuroParcs Brunsummerheide

Het hart van EuroParcs Brunssummerheide is het fraai in hout opgetrokken hoofdgebouw met het panoramaterras. Hier kunt u van ’s ochtends tot ’s avonds terecht om de inwendige mens te verwennen. Het natuurbad De Zeekoelen met aangrenzend het zandstrand en de grasvelden met sport- en spelfaciliteiten maakt het vakantiepark bij jong en ouder geliefd. Verder worden gasten die het vakantiepark oprijden verwelkomd door de dieren in de dierenweide die langs de toegangsweg is gebouwd.

Foto's